Saturday, January 21, 2012

Kampung Trend Ke Sekarang Ni?!

Assalamualaikum WBT...

Jumaat (20.1.2012)

ni kigha ceghita kemarin la ni..da nak basi da pun~ keke..nak update semalam tenet bizi (sebenaqnya malas)..

kemarin cek pi central square kat sungai petani..pi men bowling ngan kawan-kawan..sebenaqnya soghang ja pun kawan..yang len ada problem and ta buleyh na mai..so sambil jalan-jalan nak naik tingkat atas tu...cek tengok banyak pulak BUDAK KAMPUNG..tapi dengaq cegheta depa ni budak bandaq..tapi dressing KAMPUNG...eeuuuwww~

short pants ni selalu budak kampung pakai pi bendang..menjala ikan..mandi sungai..tapi ada pulak yang dikatakan BUDAK BANDAR ni pakai short pen pi shopping complex...halooo..ni bukan sawah padi ok~ pakai biaq la senonoh sikit...dulu ka..bukan main..pantang nampak oghang pakai baju kurung..teghuih kutuk kampung la apa..la ni pakat pakai seluaq kampung lak..aiseh..cenggitu lak..

apa la yang hampa bangga sangat ngan trend tak bermoral cam tu? kalau seluaq kating 3 suku tu ok la gak..haiyooo~ ntah gapo-gapo ntah la pesyen hampa...ok la..takat ni je la nak bletiaq..bagi sapa yang suka menayang pala lutut di khalayak ramai..sila ubah..assalamualaikum WBT.....

1 Pakat-pakat muhong:

daughter of nasir said...

cekk pon dok pelikk , apa nak dibangga kan dengan seluar pendekk tuu , kalau kaki elok x pa , neh berkunat

Post a Comment